Fóliában sült zöldséges tőkehal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet tőkehalfilé
- 5 dkg vaj
- 1 póréhagyma
- 1 cukkini
- 1 piros húsú paprika
- 3 sárgarépa
- 1 dl száraz fehérbor
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A tőkehalfilét sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben forró vajon mindkét oldalán megfuttatjuk.
A cukkinit, a póréhagymát, a paprikát és a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, összeforgatjuk, és hat nagyobb alufóliára helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk, ráteszünk egy-egy halat, meglocsoljuk a sült vajjal és fehérborral.
Egyesével becsomagoljuk, és tepsibe téve 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »