Fóliában sült zöldséges tőkehal recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 szelet tőkehalfilé
- 5 dkg vaj
- 1 póréhagyma
- 1 cukkini
- 1 piros húsú paprika
- 3 sárgarépa
- 1 dl száraz fehérbor
- frissen őrölt bors
- só
Elkészítése:
A tőkehalfilét sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben forró vajon mindkét oldalán megfuttatjuk.
A cukkinit, a póréhagymát, a paprikát és a sárgarépát vékony csíkokra vágjuk, összeforgatjuk, és hat nagyobb alufóliára helyezzük.
Sózzuk, borsozzuk, ráteszünk egy-egy halat, meglocsoljuk a sült vajjal és fehérborral.
Egyesével becsomagoljuk, és tepsibe téve 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »