Fokhagymás roston hal recept

Hozzávalók:
- 1 kg pangasius vagy vajhal
- 1 fej fokhagyma
- 10 dkg liszt
- 5 dl olaj
- só
Elkészítése:
A halat kiolvasztás után besózzuk majd lisztbe mártogatva sütjük meg. Kevés olajban nem kell hogy ellepje teljesen vagy grillen érdemes még kipróbálni úgy is nagyon finom.
Ha megsült a hal még forrón vagy rádaraboljuk a fokhagymát, vagy préselve kenjük meg vele.
Tipp:
Köretnek rizs vagy tört burgonya is jó mi sokszor magába fogyasztjuk!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »