Fokhagymás halfilé recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg halfilé
- só
- 13 gerezd fokhagyma összezúzva
Panírhoz:
- liszt
- törött paprika
- ételízesítő
- őrölt bors
Elkészítése:
A halfiléket besózzuk, jól bekenjük mindkét felét az összezúzott fokhagymával, félretesszük.
Kb 10-15 dkg lisztbe tesszük a fűszereket, összekeverjük és ebbe forgatjuk bele sütés előtt a halakat. Magas lángon sütjük ki.
Rizzsel, tartármártással tálaltam.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

