Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fokhagymás halfilé recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg szálkamentes halfilé
    • 2-3 dl tej
    • 2-3 evőkanál margarin
    • 3 gerezd fokhagyma
    • grill vagy felcken fűszerkeverék
    • bors

    Elkészítése:
    A halat megszórjuk apróra vágott fokhagymával, tejjel leöntjük úgy hogy ellepje majd a páclével hűtőbe rakjuk és 3-4 óráig állni hagyjuk. Ezután lecsurgatjuk a halszeletekről a tejet fűszerkeverékkel meghintjük szükség esetén borsozzuk. Teflonedényben megolvasztunk 1-1,5 evőkanál margarint beletesszük a halszeletek felét és fedő alatt mindkét felét 2,5 percig puhára pároljuk (óvatosan fordítjuk meg mert könnyen törik)majd a fedőt levéve midkét oldalát megpirítjuk. Megismételjük a műveletet a halszeletek másik felével. Saláta párolt zöldség, burgonya illik hozzá.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá