Fokhagymás hal recept

Hozzávalók:
- 2-3 db sügér
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- petrzselyem
- babérlevél
- kevés olaj
Elkészítése:
A halat megmosom, közben a sütőt bekapcsolom. Külön-külön fóliára helyezem a hal szeleteket és megsózóm, megborsozom, ráteszem a babérlevelet, a petrezselymet, kevés olajat öntök rá és vizet, a tetejére megpucolt és apróra vágott fokhagymát teszek. A hallal megrakott fóliából tasakokat készítek és ezt tepsibe teszem, majd betolom a sütőbe. Kb 40 percig sütöm. Utána kiveszem a fóliából és meg pirítom egy kicsit.
Köretként karikára vágott főtt újkrumplit ajánlok és vegyes zöldségeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »