Fokhagymás hal recept

Hozzávalók:
- 2-3 db sügér
- 4 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- petrzselyem
- babérlevél
- kevés olaj
Elkészítése:
A halat megmosom, közben a sütőt bekapcsolom. Külön-külön fóliára helyezem a hal szeleteket és megsózóm, megborsozom, ráteszem a babérlevelet, a petrezselymet, kevés olajat öntök rá és vizet, a tetejére megpucolt és apróra vágott fokhagymát teszek. A hallal megrakott fóliából tasakokat készítek és ezt tepsibe teszem, majd betolom a sütőbe. Kb 40 percig sütöm. Utána kiveszem a fóliából és meg pirítom egy kicsit.
Köretként karikára vágott főtt újkrumplit ajánlok és vegyes zöldségeket.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »