Firenzei hal recept

Hozzávalók:
- 60 dkg mélyhűtött tengeri hal
- 50 dkg paraj
- 2 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 10 dkg reszelt sajt
- őrölt bors
- csipetnyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A parajt sós vízben puhára főzzük, majd nemcsak lecsepegtetjük, de alaposan ki is nyomkodjuk. A vaj felével összekeverjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Tűzálló tálra terítjük. A felolvadt halból nyolc szeletet vágunk, majd kétujjnyi csíkokra szeljük, és a maradék vajban megsütjük. Sorba a paraj tetejére fektetjük, és a karikákra vágott kemény tojással körülrakjuk, a reszelt sajttal meghintjük. Forró sütőben kb. 15 percig sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »