Firenzei hal recept

Hozzávalók:
- 60 dkg mélyhűtött tengeri hal
- 50 dkg paraj
- 2 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 10 dkg reszelt sajt
- őrölt bors
- csipetnyi reszelt szerecsendió
Elkészítés:
A parajt sós vízben puhára főzzük, majd nemcsak lecsepegtetjük, de alaposan ki is nyomkodjuk. A vaj felével összekeverjük, és sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük. Tűzálló tálra terítjük. A felolvadt halból nyolc szeletet vágunk, majd kétujjnyi csíkokra szeljük, és a maradék vajban megsütjük. Sorba a paraj tetejére fektetjük, és a karikákra vágott kemény tojással körülrakjuk, a reszelt sajttal meghintjük. Forró sütőben kb. 15 percig sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »