Fehérboros grillezett pangasius recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 szelet pangasius filé
- citrom
- 5 levél mángold
- 3 koktélparadicsom
- 1 nagyobb fej gomba
- 6 db kelbimbó
- 1 szál sárgarépa
- 1 krumpli
- chilipaprika
- 3 szál kakukkfű
- só
- őrölt fekete bors
- őrölt piros paprika
- olíva olaj
- fehérbor
Elkészítése:
A halfilét kettévágjuk, sózzuk, borsozzuk, betesszük egy grillserpenyőbe, öntünk rá olíva olajat, facsarunk rá citromlevet, teszünk rá chilipaprikát, kakukkfüvet és hűtőbe tesszük.
A mángoldot és a gombát szeleteljük, a répát megpucoljuk, a krumplit karikára vágjuk. Egy serpenyőbe rakjuk a krumplit, a kelbimbókat és a répát, majd kevés olajon pirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, végül a mángoldot és fűszerezzük.
Közben a halat meggrillezzük, öntünk rá kevés fehérbort, facsarunk rá citromlevet.
Tálalásnál a tányérra teszünk egy darab halat, mellé a zöldségeket.
Tipp:
A pangasius egy megosztó hal. Én kedvelem. Kellően fűszerezve, sok zöldséggel igazi csemege.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »