Diós rántott ponty recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 60 dkg pontyfilé
- 4 dkg liszt
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg dió
- só
- olaj lehetőleg oliva olaj
Elkészítése:
A pontyfilét milliméterenként bevagdossuk, így szálkátlanítjuk és 3-4 cm-es szeletekre vágjuk. A halszeleteket sózzuk, lisztezzük, tojásba és darált dióval elkevert morzsába bundázzuk.
Bő forró olajban pirosra sütjük. Majonézes burgonyasalátával tálaljuk és citromszeletekkel díszítjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.