Csípős halszeletek sörtésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg halfilé
- 1-2 ek csípős paprikakrém
- 1/4 kg liszt
- só
- bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk pirospaprika
- 1 ü sör (fél l)
- sütéshez olaj
Elkészítése:
A halfilét felszeleteljük,sózzuk és mindkét oldalát megkenjük paprikakrémmel, majd 1/2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.
Ezután elkészítjük a sörtésztát. A lisztet,tojást,pirospaprikát,sót,kevés őrölt borsot a sörrel csomómentesre keverjük. Sűrű palacsintatészta állaga legyen,(nem kell az egész üveg sör,közben a szakács is ihat egy pohárral). A halszeleteket megforgatjuk lisztben, majd a tésztába mártjuk és forró olajban hirtelen kisütjük. Krumplipürét és kovászos uborkát ajánlok mellé. Jó étvágyat!
Sztori: Gyors improvizálásnak köszönhetem ezt a receptet.Magyar vendégek érkeztek hozzánk és “magyarosan” elkészített halat ettek volna.Utólag kiderült,mindenki megelégedésére!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »