Csípős halszeletek sörtésztában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 80 dkg halfilé
- 1-2 ek csípős paprikakrém
- 1/4 kg liszt
- só
- bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk pirospaprika
- 1 ü sör (fél l)
- sütéshez olaj
Elkészítése:
A halfilét felszeleteljük,sózzuk és mindkét oldalát megkenjük paprikakrémmel, majd 1/2 órára hűtőszekrénybe rakjuk.
Ezután elkészítjük a sörtésztát. A lisztet,tojást,pirospaprikát,sót,kevés őrölt borsot a sörrel csomómentesre keverjük. Sűrű palacsintatészta állaga legyen,(nem kell az egész üveg sör,közben a szakács is ihat egy pohárral). A halszeleteket megforgatjuk lisztben, majd a tésztába mártjuk és forró olajban hirtelen kisütjük. Krumplipürét és kovászos uborkát ajánlok mellé. Jó étvágyat!
Sztori: Gyors improvizálásnak köszönhetem ezt a receptet.Magyar vendégek érkeztek hozzánk és “magyarosan” elkészített halat ettek volna.Utólag kiderült,mindenki megelégedésére!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »