Citromos lazac recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 lazacfilé
- 3-4 citromkarika
- frissen facsart citromlé
- zöld kapor (vagy szárított)
- 2 diónyi vaj
- 2 ek olívaolaj (vagy napraforgóolaj)
- frissen őrölt bors
- 1-2 koktél paradicsom
- 3-4 szelet paprika
Elkészítése:
A lazacot frissen facsart citromlével meglocsoljuk, szárított kaporral, sóval, frissen őrölt borssal megszórjuk. Közben a serpenyőben olajat hevítünk, és rátesszük a lazacszeleteket, majd beleteszünk egy diónyi vajat.
Oldalanként 3-4 percig sütjük attól függően, hogy milyen vastag a lazacunk, majd beledobjuk a paradicsomot és a paprikát, 1-2 percre lefedjük fedővel, majd félrehúzzuk a tűzhelyről.
Tipp:
Párolt zöldséggel kínálhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »