Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Cigányhal recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg. pontyfilé
    • 50 dkg. harcsafilé
    • 25 dkg. füstölt szalonna
    • 2 kg. burgonya
    • 2 fej hagyma
    • 1 ek. zsír
    • 1 üveg lecsó
    • só, bors, paprika, 2 gerezd fokhagyma

    Elkészítése: A halakat felszeleteljük, és befűszerezzük. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, felkarikázzuk, és zsírral kikent tepsibe rakjuk. A halakat a burgonyára fektetjük, befedjük a vékony karikákra vágott hagymával. A tetejét befedjük a szalonnaszeletekkel, és leöntjük lecsóval. Előmelegített sütőbe 30 perc alatt pirosra sütjük.
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá