Cápa harcsa mézes bundában recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 1 kg pangasius
- só
- bors
- méz
- tojás
- liszt
- rizs (a körethez)
Elkészítése: A halszeleteket be sózzuk és borsozzuk, kenő tollal át kenjük mézzel, folpakba tekerjük és fél órát álni hagyjuk.
Amíg áll elkészíthetjük a rizs köretet. Ha eltelt a fél óra lisztbe, majd tojásba forgatjuk és 180 fokon sütjük.
A tányéron meglocsoljuk juharsziruppal és tálaljuk.
Tipp:
Ez egy saját receptem és köretkén bármit tetszés szerint lehet adni, a méz és a juharszirup remek ízt ad a rizsnek és a halnak.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.