Cápa harcsa mézes bundában recept
Hozzávalók:
- 1 kg pangasius
- só
- bors
- méz
- tojás
- liszt
- rizs (a körethez)
Elkészítése: A halszeleteket be sózzuk és borsozzuk, kenő tollal át kenjük mézzel, folpakba tekerjük és fél órát álni hagyjuk.
Amíg áll elkészíthetjük a rizs köretet. Ha eltelt a fél óra lisztbe, majd tojásba forgatjuk és 180 fokon sütjük.
A tányéron meglocsoljuk juharsziruppal és tálaljuk.
Tipp:
Ez egy saját receptem és köretkén bármit tetszés szerint lehet adni, a méz és a juharszirup remek ízt ad a rizsnek és a halnak.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

