Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Argentín hekkfilé sörtésztában recept

Argentín hekkfilé sörtésztában
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 80 dkg hekkfilé
    • 0,5 citrom leve
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6-8 ek finomliszt
    • 2 dl világos sör
    • frissen őrölt bors
    • étolaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A halat – ha fagyasztott – szobahőmérsékleten felengedjük, papírtörlővel szárazra törölgetjük és keresztben félbevágjuk.

    Meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk.

    A tojásokat kevés sóval, liszttel és a sörrel simára keverjük. A liszt mennyiségével beállítjuk, hogy tejföl sűrűségű massza legyen.

    A haldarabokat megforgatjuk lisztben, egyenként belemártjuk a masszába és forró olajban mindkét oldalukon aranysárgára sütjük. Papírtörlőre szedjük, hogy a felesleges olajat felitassuk.

    Párolt rizs, zöldség, vagy petrezselymes krumpli illik hozzá.

    Majonézt, vagy tartármártást kínálhatunk mellé.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá