Zöldborsós-spárgás gnocchi tejszínnel recept
Hozzávalók:
- 1 maréknyi fagyasztott zöldborsó
- 5-6 szál spárga
- 1 csomag félkész gnocchi
- 250 ml főzőtejszín
- só
- bors
- 1-2 szál újhagyma
Elkészítése:
A gnocchit főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és tartsuk melegen. A császárszalonnát vágjuk csíkokra, a hagymát karikákra. Kevés vajon pirítsuk meg ezeket, adjuk hozzá a borsót is.
Eközben a spárgát tisztítsuk meg és forró cukros-sós vízben főzzük 10 percig.
Ha megvan keverjük össze az egészet egy nagyobb serpenyőben, fűszerezzük meg, majd adjuk hozzá a főzőtejszínt is. Amikor felforr már kezdhetünk is teríteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

