Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldborsós-spárgás gnocchi tejszínnel recept

Zöldborsós-spárgás gnocchi tejszínnel
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 1 maréknyi fagyasztott zöldborsó
    • 5-6 szál spárga
    • 1 csomag félkész gnocchi
    • 250 ml főzőtejszín
    • bors
    • 1-2 szál újhagyma

    Elkészítése:

    A gnocchit főzzük 3-4 percig, majd szűrjük le és tartsuk melegen. A császárszalonnát vágjuk csíkokra, a hagymát karikákra. Kevés vajon pirítsuk meg ezeket, adjuk hozzá a borsót is.

    Eközben a spárgát tisztítsuk meg és forró cukros-sós vízben főzzük 10 percig.
    Ha megvan keverjük össze az egészet egy nagyobb serpenyőben, fűszerezzük meg, majd adjuk hozzá a főzőtejszínt is. Amikor felforr már kezdhetünk is teríteni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá