Zöldbab gulyás recept

Hozzávalók:
- 40dkg marha v. sertéshús
- 1kg. zöldbab
- 1db. vöröshagyma
- 1dl.tejföl
- 3ek. olaj
- só
- pirospaprika
Elkészítése: A húsból pörköltet készítünk, és rövid lére pároljuk. A megtisztított zöldbabot 3-4 cm-es darabokra vágjuk, enyhén sós, fokhagymás vízben puhára pároljuk. A pörköltet a tejföllel jól összeforraljuk, hozzákeverjük a zöldbabot, és pár percig rotyogtatjuk.
[ad#Hirdetés – Cikkben]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »