Zabkása recept

Hozzávalók:
- 3 evőkanál zab ( ha tejberizs párti vagy akkor nagy szemű zabból, ha gríz párti akkor apró szeműből)
- kb 1,5 dl tej
- fahéj
- 1 kis doboz joghurt
Elkészítése: Egy edénybe öntöm a tejet, beleszórom a fahéjjat, s belerakom a zabpelyhet. Pát perc alatt magába szívja, s besűrűsödik. A meleg kására ráöntöm a joghurtot. Tápláló, olcsó és és finom reggeli!
Tipp:
Én nem tettem bele cukrot, a fahéj jó ízt ad neki, a joghurtól épp elég édes. Esetleg krémtúrót vagy friss gyümölcsöt is lehet hozzá adni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »