Virslitorta recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd fóliába tekerjük és fél órára a hűtőbe tesszük.
Közben a töltelék hozzávalóit felszeleteljük. A szalonnát a hagymával együtt aranysárgára pirítjuk.
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a felkarikázott virslivel és a langyosra hűlt hagymás szalonnával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, és kivajazott, lisztezett formába tesszük.
Az összekevert töltelékmasszát beleöntjük, elsimítjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


