Virslitorta recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd fóliába tekerjük és fél órára a hűtőbe tesszük.
Közben a töltelék hozzávalóit felszeleteljük. A szalonnát a hagymával együtt aranysárgára pirítjuk.
A tejfölt összekeverjük a tojásokkal, a felkarikázott virslivel és a langyosra hűlt hagymás szalonnával. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
A tésztát lisztezett deszkán vékonyra kinyújtjuk, és kivajazott, lisztezett formába tesszük.
Az összekevert töltelékmasszát beleöntjük, elsimítjuk, majd 200 fokra előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »


