Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Virslis-zöldborós ragu recept

Virslis-zöldborós ragu
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg zöldborsó
    • 2 pár frankfurti virsli
    • 1 nagy fej vöröshagyma
    • 2 ek liszt

    Elkészítése:

    A hagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.

    Amikor a zöldborsó már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felkarikázott virslit. Sóval ízesítjük. Amikor teljesen megfőtt, a lisztből kevés vízzel habarást készítünk. Behabarjuk, kb egy percig hagyjuk még forrni. Párolt rizzsel tálaljuk.

    A virslis-zöldborós ragu kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 86 kcal
    Fehérje: 4 g
    Szénhidrát: 11 g
    Zsír: 3 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá