Virslis-zöldborós ragu recept

Hozzávalók:
- 40 dkg zöldborsó
- 2 pár frankfurti virsli
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- só
Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
Amikor a zöldborsó már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felkarikázott virslit. Sóval ízesítjük. Amikor teljesen megfőtt, a lisztből kevés vízzel habarást készítünk. Behabarjuk, kb egy percig hagyjuk még forrni. Párolt rizzsel tálaljuk.
A virslis-zöldborós ragu kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 3 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »