Virslis-zöldborós ragu recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 40 dkg zöldborsó
- 2 pár frankfurti virsli
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek liszt
- só
Elkészítése:
A hagymát apró kockára vágjuk, kevés olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a zöldborsót, felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje.
Amikor a zöldborsó már majdnem megfőtt, hozzáadjuk a felkarikázott virslit. Sóval ízesítjük. Amikor teljesen megfőtt, a lisztből kevés vízzel habarást készítünk. Behabarjuk, kb egy percig hagyjuk még forrni. Párolt rizzsel tálaljuk.
A virslis-zöldborós ragu kalória és tápérték tartalma:
Kalória: 86 kcal
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 3 g
Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 11 g
Zsír: 3 g
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.