Virslis tükörtojás szív recept

Hozzávalók:
- 2 pár virsli (jó minőségű)
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só (ízlés szerint)
- kb 1 ek olaj
Elkészítése:
A virslit vágjuk félbe úgy, hogy az egyik felén kb 1 cm-en egybemaradjon, majd egy óvatos mozdulattal fordítsuk ki. A két végét illesszük össze, majd szúrjuk át egy fogpiszkálóval.
Egy tepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg egy kevés olívaolajjal. Ezután helyezzük rá a megformázott virslit, majd mindegyikbe üssünk bele egy tojást. Ezután ízlés szerint sózzuk és a virslit kenjük meg az olajjal.
Helyezzük be közepes hőmérsékletű sütőbe, majd süssük készre (a sütési idő attól függ, hogy lágyan vagy keményebben szeretjük a tojást).
Tipp:
Tálaláskor ízlés szerint friss péksüteménnyel és egy pohár teával kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »