Virslis tészta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- 3 pár virsli felszeletelve
- 1 evőkanál színes paprika
- 1 teáskanál só
- fél mokkáskanál bors
- 25 dkg tészta
- 0,5 dl ketchup
- 2 dl tejföl
- 1 csapott evőkanál liszt
- 1 dl víz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm.
A hagymát felszelem, az olajon meginsztelem. Rádobom a felkarikázott virslit, sózom és együtt pirítom, majd borsozom és hozzáadom a ketchupot, paprikát és visszateszem a tűzre, amíg elkeverem a tejfölben a lisztet, majd azt is ráöntöm. Elkeverem és felöntöm a vízzel, majd összeforralom.
A vislis ragut összekeverem a tésztával és így tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »