Virslis tészta recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- 3 pár virsli felszeletelve
- 1 evőkanál színes paprika
- 1 teáskanál só
- fél mokkáskanál bors
- 25 dkg tészta
- 0,5 dl ketchup
- 2 dl tejföl
- 1 csapott evőkanál liszt
- 1 dl víz
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm.
A hagymát felszelem, az olajon meginsztelem. Rádobom a felkarikázott virslit, sózom és együtt pirítom, majd borsozom és hozzáadom a ketchupot, paprikát és visszateszem a tűzre, amíg elkeverem a tejfölben a lisztet, majd azt is ráöntöm. Elkeverem és felöntöm a vízzel, majd összeforralom.
A vislis ragut összekeverem a tésztával és így tálalom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Kekszből álomdesszert – 8 variáció, amit ki kell próbálnod
Ha olyan desszertre vágysz, ami gyorsan elkészül, nem igényel sütőt, de még
Tovább olvasom »
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »

