Virslis tészta

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • 1 dl étolaj
  • 3 pár virsli felszeletelve
  • 1 evőkanál színes paprika
  • 1 teáskanál só
  • fél mokkáskanál bors
  • 25 dkg tészta
  • 0,5 dl ketchup
  • 2 dl tejföl
  • 1 csapott evőkanál liszt
  • 1 dl víz

Elkészítése:

A tésztát sós vízben kifőzöm, leszűröm.

A hagymát felszelem, az olajon meginsztelem. Rádobom a felkarikázott virslit, sózom és együtt pirítom, majd borsozom és hozzáadom a ketchupot, paprikát és visszateszem a tűzre, amíg elkeverem a tejfölben a lisztet, majd azt is ráöntöm. Elkeverem és felöntöm a vízzel, majd összeforralom.

A vislis ragut összekeverem a tésztával és így tálalom.