Virslis tészta recept

Hozzávalók:
- 1 cs széles metélt
- 4 pár virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olvasztott vaj
- zsemlemorzsa
- só (vegeta), bors
- 15 dkg reszelt sajt (nem kötelező)
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát és a virsli külön-külön megfőzzük.
A tésztát leszűrjük, a virslit karikákra vágjuk.
A tojások sárgáját kikeverjük az olvasztott vajjal, és a tejföllel.
Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a tojásfehérjék felvert habját.
Óvatosan hozzákeverjük a tésztát és a virslit.
Vajjal kikent, zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük. A tetejét is megszórjuk zsemlemorzsával. Ha van sajt azt is rá lehet reszelni.
15 perc alatt pirosra sütjük.
Jó étvágyat Mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »