Virslis tészta recept

Hozzávalók:
- 1 cs széles metélt
- 4 pár virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olvasztott vaj
- zsemlemorzsa
- só (vegeta), bors
- 15 dkg reszelt sajt (nem kötelező)
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát és a virsli külön-külön megfőzzük.
A tésztát leszűrjük, a virslit karikákra vágjuk.
A tojások sárgáját kikeverjük az olvasztott vajjal, és a tejföllel.
Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a tojásfehérjék felvert habját.
Óvatosan hozzákeverjük a tésztát és a virslit.
Vajjal kikent, zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük. A tetejét is megszórjuk zsemlemorzsával. Ha van sajt azt is rá lehet reszelni.
15 perc alatt pirosra sütjük.
Jó étvágyat Mindenkinek!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »