Virslis tészta recept

Hozzávalók:
- 1 cs széles metélt
- 4 pár virsli
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek olvasztott vaj
- zsemlemorzsa
- só (vegeta), bors
- 15 dkg reszelt sajt (nem kötelező)
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
A tésztát és a virsli külön-külön megfőzzük.
A tésztát leszűrjük, a virslit karikákra vágjuk.
A tojások sárgáját kikeverjük az olvasztott vajjal, és a tejföllel.
Sózzuk, borsozzuk, és hozzákeverjük a tojásfehérjék felvert habját.
Óvatosan hozzákeverjük a tésztát és a virslit.
Vajjal kikent, zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük. A tetejét is megszórjuk zsemlemorzsával. Ha van sajt azt is rá lehet reszelni.
15 perc alatt pirosra sütjük.
Jó étvágyat Mindenkinek!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »