Virslis paprikás burgonya recept
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2 cs füstölt virsli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- 1 cs házi tarhonya
- só, bors, delikát
- pirospaprika
Elkészítése:
Megtisztítom a burgonyát és kockákra vágom. A hagymát apróra vágom és kevés olajban kicsit megpirítom majd beleteszem a pirospaprikát. Hozzáadom a fűszereket is és annyit amilyen ízűre szeretném. Így kapunk egy kis alaplét. Felkarikázom a virsliket azt is beleteszem , majd a burgonyát és felengedem annyi vízzel ,hogy ellepje. Mikor már jó puha a burgonya akkor annyi tarhonyát öntök hozzá amilyen sűrűn szeretném és tovább főzöm. Ha a tarhonya is jó puha akkor már kész is van. Tálalhatjuk savanyúsággal vagy bármivel.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

