Virslis paprikás burgonya recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2 cs füstölt virsli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- 1 cs házi tarhonya
- só, bors, delikát
- pirospaprika
Elkészítése:
Megtisztítom a burgonyát és kockákra vágom. A hagymát apróra vágom és kevés olajban kicsit megpirítom majd beleteszem a pirospaprikát. Hozzáadom a fűszereket is és annyit amilyen ízűre szeretném. Így kapunk egy kis alaplét. Felkarikázom a virsliket azt is beleteszem , majd a burgonyát és felengedem annyi vízzel ,hogy ellepje. Mikor már jó puha a burgonya akkor annyi tarhonyát öntök hozzá amilyen sűrűn szeretném és tovább főzöm. Ha a tarhonya is jó puha akkor már kész is van. Tálalhatjuk savanyúsággal vagy bármivel.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.