Virslis paprikás burgonya recept

Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- 2 cs füstölt virsli
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- 1 cs házi tarhonya
- só, bors, delikát
- pirospaprika
Elkészítése:
Megtisztítom a burgonyát és kockákra vágom. A hagymát apróra vágom és kevés olajban kicsit megpirítom majd beleteszem a pirospaprikát. Hozzáadom a fűszereket is és annyit amilyen ízűre szeretném. Így kapunk egy kis alaplét. Felkarikázom a virsliket azt is beleteszem , majd a burgonyát és felengedem annyi vízzel ,hogy ellepje. Mikor már jó puha a burgonya akkor annyi tarhonyát öntök hozzá amilyen sűrűn szeretném és tovább főzöm. Ha a tarhonya is jó puha akkor már kész is van. Tálalhatjuk savanyúsággal vagy bármivel.Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »