Virslis omlett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 pár virsli
- 1 vöröshagyma
- 1 ek zsír, vagy vaj
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg reszelt sajt
- só
Elkészítése:
A virslit lebőrözöm, vékony karikákra vágom. A vöröshagymát szálasra vágom, és a zsíron, vagy vajon megdinsztelem.
Rádobom a virslikarikákat, és picit pirítom.
A tojásokat egy tálba ütöm, ízlés szerint sózom, és villával jól felverem. A végén beleszórom a reszelt sajtot, és elkeverem.
Hozzáadom a virslihez, elkeverem, és a továbbiakban keverés nélkül megsütöm az egyik oldalát, majd egy tányér segítségével megfordítom, és a másik oldalát is megsütöm.
Oldalanként 1-2 percig sütöm, ügyelve, hogy az alja ne égjen meg.
Önálló reggelinek, vagy főzelékekre (sóska, paraj, zöldborsó) feltétnek is alkalmas.
A virslis omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 13 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »