Virslis omlett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 pár virsli
- 1 vöröshagyma
- 1 ek zsír, vagy vaj
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg reszelt sajt
- só
Elkészítése:
A virslit lebőrözöm, vékony karikákra vágom. A vöröshagymát szálasra vágom, és a zsíron, vagy vajon megdinsztelem.
Rádobom a virslikarikákat, és picit pirítom.
A tojásokat egy tálba ütöm, ízlés szerint sózom, és villával jól felverem. A végén beleszórom a reszelt sajtot, és elkeverem.
Hozzáadom a virslihez, elkeverem, és a továbbiakban keverés nélkül megsütöm az egyik oldalát, majd egy tányér segítségével megfordítom, és a másik oldalát is megsütöm.
Oldalanként 1-2 percig sütöm, ügyelve, hogy az alja ne égjen meg.
Önálló reggelinek, vagy főzelékekre (sóska, paraj, zöldborsó) feltétnek is alkalmas.
A virslis omlett kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 14 g
Szénhidrát: 2 g
Zsír: 13 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »