Virslis bagett recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 bagett
- 2 cs mozzarella
- 8 virsli
- 2 fej vöröshagyma
- vaj
- reszelt sajt
Elkészítése:
A bagettet vágjuk 4 részre, majd mindegyiket félbe.
A hagymát aprítsuk fel, dinszteljük meg. A virsliket kicsit süssük meg.
A felszelt bagetteket tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Vékonyan vajazzuk meg, mindegyikre helyezzünk hagymát, mozzarella szeleteket és egy virslit.
Szórjuk meg reszelt sajttal és forró sütőben süssük addig, amíg a sajt rá nem olvad.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









