Virslis bagett recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 bagett
- 2 cs mozzarella
- 8 virsli
- 2 fej vöröshagyma
- vaj
- reszelt sajt
Elkészítése:
A bagettet vágjuk 4 részre, majd mindegyiket félbe.
A hagymát aprítsuk fel, dinszteljük meg. A virsliket kicsit süssük meg.
A felszelt bagetteket tegyük sütőpapírral bélelt tepsibe. Vékonyan vajazzuk meg, mindegyikre helyezzünk hagymát, mozzarella szeleteket és egy virslit.
Szórjuk meg reszelt sajttal és forró sütőben süssük addig, amíg a sajt rá nem olvad.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »