Vendégváró tekercsek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db medvehagyma levél
- 6 db pulykamell sonka
- 6 szelet emmentali sajt
- 6 db céklalében pácolt, főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 mk mustár vagy ecetes tormakrém
Elkészítése:
A megmosott, megtörölt medvehagymalevelekre külön-külön egy réteg sonkát teszünk, amit megkenünk mustárral vagy tormakrémmel. Erre teszünk egy szelet sajtot és feltekerjük.
Összetűzzük egy-egy fogpiszkálóval vagy összekötjük egy-egy zöldhagymaszárral.
Friss kenyérrel és idényzöldséggel tálaljuk, valamint színezett tojással díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »