Vendégváró tekercsek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 db medvehagyma levél
- 6 db pulykamell sonka
- 6 szelet emmentali sajt
- 6 db céklalében pácolt, főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 mk mustár vagy ecetes tormakrém
Elkészítése:
A megmosott, megtörölt medvehagymalevelekre külön-külön egy réteg sonkát teszünk, amit megkenünk mustárral vagy tormakrémmel. Erre teszünk egy szelet sajtot és feltekerjük.
Összetűzzük egy-egy fogpiszkálóval vagy összekötjük egy-egy zöldhagymaszárral.
Friss kenyérrel és idényzöldséggel tálaljuk, valamint színezett tojással díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »