Velencei tojás recept

Hozzávalók:
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg spagetti
- 10 dkg sajt
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- csipet cukor
Elkészítés:
Egy jókora tűzálló tálat kizsírozunk, az alját sóval, borssal és cukorral ízesített paradicsompürével megkenjük. Sorjában ráütjük a nyers tojásokat, mintha tükörtojást akarnánk sütni, és megsózzuk. Közben egy másik edényben sós vízben kifőzzük a spagettit, alaposan leszűrjük, és a tojások tetejére rakjuk. Az egészet reszelt sajttal meghintve, a sütőben átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »