Velencei tojás recept

Hozzávalók:
- 1 kis doboz paradicsompüré
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg spagetti
- 10 dkg sajt
- 1 evőkanál olaj
- só
- őrölt bors
- csipet cukor
Elkészítés:
Egy jókora tűzálló tálat kizsírozunk, az alját sóval, borssal és cukorral ízesített paradicsompürével megkenjük. Sorjában ráütjük a nyers tojásokat, mintha tükörtojást akarnánk sütni, és megsózzuk. Közben egy másik edényben sós vízben kifőzzük a spagettit, alaposan leszűrjük, és a tojások tetejére rakjuk. Az egészet reszelt sajttal meghintve, a sütőben átsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »