Túrós galuska recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
A felvert tojásokat összekeverjük a liszttel, a túró felével, ízesítjük és annyi vízzel, hogy se túl lágy se túl kemény galuska tésztát kapjunk. Kiszaggatjuk, akár evőkanállal is és forró vízben kifőzzük. Egy tepsit kikenünk és az aljára beleterítjük a galuskákat, rátesszük a túró másik felét és összemelegítjük. Tálaláskor szalonna pörcökkel és reszelt sajttal vagy akár tejföllel tálalhatjuk. Gyors és finom. Jó érvágyat hozzá!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.