Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kaliforniai paprika
- só
- bors
- mustár
- 5 dkg vaj
- 15 dkg csirkemell sonka
- 0,5 fej hagyma
- 20 dkg trappista sajt
Elkészítése:
A tojásokat keményre főzzük.
A zsemléket félbe vágjuk, a belsejét kikaparjuk és egy tálba tesszük, amihez hozzákeverjük az apró kockákra vágott alapanyagokat: a főtt tojásokat, a hagymát, a sonkát és a paprikát. Sóval, borssal, mustárral ízesítjük és vajjal fellazítjuk a tölteléket.
Reszelt sajtot keverünk még bele, majd a tölteléket a zsemlébe halmozzuk. Reszelt sajttal megszórjuk és 180 fokos előmelegített sütőben 5 percig – a sajt elolvadásáig – sütjük.
Tipp:
A töltelék ízlés szerint variálható.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »