Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 2 tubus natúr sajtkrém
- 1 kisebb fej lilahagyma
- piros húsú paprika
- néhány szelet pizzasonka (vagy bármilyen más felvágott )
- kevés tej
- só
- bors
- kevés reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék kalapját levágjuk. A belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a sajtkrémet. A paprikát, a lilahagymát és a sonkát kockákra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a töltelékhez. Ízesítjük sóval, borssal.
Kevés tejjel meglocsoljuk a zsemlék belsejét, beletöltjük a tölteléket, reszelt sajtot szórunk rá, rátesszük a kalapokat, majd kevés olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »