Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 2 tubus natúr sajtkrém
- 1 kisebb fej lilahagyma
- piros húsú paprika
- néhány szelet pizzasonka (vagy bármilyen más felvágott )
- kevés tej
- só
- bors
- kevés reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék kalapját levágjuk. A belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a sajtkrémet. A paprikát, a lilahagymát és a sonkát kockákra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a töltelékhez. Ízesítjük sóval, borssal.
Kevés tejjel meglocsoljuk a zsemlék belsejét, beletöltjük a tölteléket, reszelt sajtot szórunk rá, rátesszük a kalapokat, majd kevés olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »