Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 2 tubus natúr sajtkrém
- 1 kisebb fej lilahagyma
- piros húsú paprika
- néhány szelet pizzasonka (vagy bármilyen más felvágott )
- kevés tej
- só
- bors
- kevés reszelt sajt
Elkészítése:
A zsemlék kalapját levágjuk. A belsejüket kikaparjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadjuk a sajtkrémet. A paprikát, a lilahagymát és a sonkát kockákra vágjuk és ezt is hozzákeverjük a töltelékhez. Ízesítjük sóval, borssal.
Kevés tejjel meglocsoljuk a zsemlék belsejét, beletöltjük a tölteléket, reszelt sajtot szórunk rá, rátesszük a kalapokat, majd kevés olajjal megkenjük. Előmelegített sütőben 180 fokon, kb 20-25 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

