Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 40 dkg füstölt sonka
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 1 kis tubus majonéz
- 1 ek mustár
- só
- őrölt bors
- sajt a tetejére
Elkészítése:
A zsemlék kalapjait levágjuk, belsejüket kiszedjük, majd félre tesszük és elkészítjük a tölteléket.
A tojásokat keményre főzzük, majd amikor kihűltek, a füstölt sonkával együtt apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tejföllel elkevert majonézt és mustárt, majd pici sóval, őrölt borssal ízesítjük.
A zsemléket megtöltjük, majd visszahelyezzük rájuk a kalapokat és tetejükre sajtot reszelünk és előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »