Töltött zsemle recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 zsemle
- 40 dkg füstölt sonka
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 dl tejföl
- 1 kis tubus majonéz
- 1 ek mustár
- só
- őrölt bors
- sajt a tetejére
Elkészítése:
A zsemlék kalapjait levágjuk, belsejüket kiszedjük, majd félre tesszük és elkészítjük a tölteléket.
A tojásokat keményre főzzük, majd amikor kihűltek, a füstölt sonkával együtt apró kockákra vágjuk. Hozzáadjuk a tejföllel elkevert majonézt és mustárt, majd pici sóval, őrölt borssal ízesítjük.
A zsemléket megtöltjük, majd visszahelyezzük rájuk a kalapokat és tetejükre sajtot reszelünk és előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

