Töltött tojás recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük kb 20 perc alatt. Mikor megfőttek, hideg vízbe tesszük őket, majd leszedjük a héjukat.
Félbevágjuk a tojásokat, a tojássárgákat egy tálba kiszedjük.
A tojássárgákhoz adjuk a vajat, sót, borsot. majd kétfelé osztjuk.
Egyik feléhez Hozzáadjuk a mustárt, a másik feléhez kevés gulyáskrémet és simára keverjük. Csillagcsöves habzsákkal visszatöltjük a krémet a félbevágott tojásokba.
A majonézt, a tejfölt és mustárt elkeverjük kis fehér borssal ízesítjük, majd a kapott szószt lapos tányéra öntjük és ráhelyezzük a töltött tojásokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »