Töltött tojás recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük kb 20 perc alatt. Mikor megfőttek, hideg vízbe tesszük őket, majd leszedjük a héjukat.
Félbevágjuk a tojásokat, a tojássárgákat egy tálba kiszedjük.
A tojássárgákhoz adjuk a vajat, sót, borsot. majd kétfelé osztjuk.
Egyik feléhez Hozzáadjuk a mustárt, a másik feléhez kevés gulyáskrémet és simára keverjük. Csillagcsöves habzsákkal visszatöltjük a krémet a félbevágott tojásokba.
A majonézt, a tejfölt és mustárt elkeverjük kis fehér borssal ízesítjük, majd a kapott szószt lapos tányéra öntjük és ráhelyezzük a töltött tojásokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

