Töltött tojás recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojásokat enyhén sós vízben keményre főzzük kb 20 perc alatt. Mikor megfőttek, hideg vízbe tesszük őket, majd leszedjük a héjukat.
Félbevágjuk a tojásokat, a tojássárgákat egy tálba kiszedjük.
A tojássárgákhoz adjuk a vajat, sót, borsot. majd kétfelé osztjuk.
Egyik feléhez Hozzáadjuk a mustárt, a másik feléhez kevés gulyáskrémet és simára keverjük. Csillagcsöves habzsákkal visszatöltjük a krémet a félbevágott tojásokba.
A majonézt, a tejfölt és mustárt elkeverjük kis fehér borssal ízesítjük, majd a kapott szószt lapos tányéra öntjük és ráhelyezzük a töltött tojásokat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »