Töltött omlett recept
Hozzávalók:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 450 g tejföl
- 3 ek finomliszt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt fekete bors
- 6 szelet sonkaszalámi
- 6 szelet sajt
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, lisztet, aprított petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk és sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük és 180 fokon kb 15 percig sütjük.
Amikor megsült még melegen rátesszük a sonkát és a sajtot, majd feltekerjük és így hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

