Töltött omlett recept

Hozzávalók:
- 10
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 450 g tejföl
- 3 ek finomliszt
- 1 csokor petrezselyemzöld
- só
- őrölt fekete bors
- 6 szelet sonkaszalámi
- 6 szelet sajt
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, lisztet, aprított petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk és sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntjük és 180 fokon kb 15 percig sütjük.
Amikor megsült még melegen rátesszük a sonkát és a sajtot, majd feltekerjük és így hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, felszeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »