Töltött leveles tészta recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- néhány csirkemáj
- hagyma
- 3-4 fej gomba
- 3-4 szelet sonka
- só,bors
- oregánó
- 1-2 kanál tejföl
- tojás a kenéshez
Elkészítése:
Ez az étel teljesen maradékokból készült,ami volt itthon. A hagymát felvágtam,olajon megdinszteltem. A csirkemájat apró darabokra vágtam,ment a hagymához.Találtam a fagyasztóba 3 szelet húsvéti sonkát,azt is hozzávágtam.Megfűszereztem,kicsit összesült,addig összevágtam a csiperke gombát,hozzáadtam a májas sonkához,kicsit sültek együtt. A kiolvadt leveles tésztát kicsit kinyújtottam, négyszögeket vágtam belőle,kicsit megkentem tejföllel,ráhalmoztam egy kanállal a raguból,batyut csináltam belőle és betettem egy tepsibe. A tetejét megkentem tojással,megszórtam oregánóval és megsütöttem. Ha egy kis csirkehús maradék van otthon,azt is fel lehet használni,vagy tejfölös-petrezselymes túróval is tölthető. Csináltam néhány batyut csak gombával,sajttal,tejföllel,az is finom lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »