Hozzávalók:
Elkészítése:
Ez az étel teljesen maradékokból készült,ami volt itthon. A hagymát felvágtam,olajon megdinszteltem. A csirkemájat apró darabokra vágtam,ment a hagymához.Találtam a fagyasztóba 3 szelet húsvéti sonkát,azt is hozzávágtam.Megfűszereztem,kicsit összesült,addig összevágtam a csiperke gombát,hozzáadtam a májas sonkához,kicsit sültek együtt. A kiolvadt leveles tésztát kicsit kinyújtottam, négyszögeket vágtam belőle,kicsit megkentem tejföllel,ráhalmoztam egy kanállal a raguból,batyut csináltam belőle és betettem egy tepsibe. A tetejét megkentem tojással,megszórtam oregánóval és megsütöttem. Ha egy kis csirkehús maradék van otthon,azt is fel lehet használni,vagy tejfölös-petrezselymes túróval is tölthető. Csináltam néhány batyut csak gombával,sajttal,tejföllel,az is finom lett.