Töltött gomba recept

Hozzávalók:
- 1 nagy fej hagyma
- 10-12 nagyobb gomba
- 2 natúr tömlős sajt (bármilyen) vagy 6 db natúr kockasajt
- petrezselyem zöld /2-3 szál/
- bors
- só
Elkészítése:
Megmosom a gombát és kiszedem a szárát. Apróra felkockázom a hagymát, összevágom a gombaszárat és a petrezselyem levelet. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombaszárat, petrezselymet. Amikor már jól összepárolódott hozzákeverem a sajtot, miután szétolvadt borsozom, sózom. Ezt az egyveleget visszatöltöm a gombafejbe. Sütőben /200 fokon, 10 perc alatt/ vagy mikróban /legmagasabb fokozaton 5 perc alatt / megsütöm. Akkor kész, ha a gombafejek egy kicsit barnásak lesznek.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »