Töltött gomba

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 nagy fej hagyma
  • 10-12 nagyobb gomba
  • 2 natúr tömlős sajt (bármilyen) vagy 6 db natúr kockasajt
  • petrezselyem zöld /2-3 szál/
  • bors

Elkészítése:
Megmosom a gombát és kiszedem a szárát. Apróra felkockázom a hagymát, összevágom a gombaszárat és a petrezselyem levelet. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinsztelem, hozzáadom a gombaszárat, petrezselymet. Amikor már jól összepárolódott hozzákeverem a sajtot, miután szétolvadt borsozom, sózom. Ezt az egyveleget visszatöltöm a gombafejbe. Sütőben /200 fokon, 10 perc alatt/ vagy mikróban /legmagasabb fokozaton 5 perc alatt / megsütöm. Akkor kész, ha a gombafejek egy kicsit barnásak lesznek.