Tökös lecsó recept
Hozzávalók:
- 15-20 dkg (füstölt szalonna)
- egy fej nagyobb vöröshagyma
- 20 dkg paprika
- 20 dkg paradicsom
- 20 dkg cukkini
- törött paprika
- só
Elkészítése:
A szalonnát zsírjára sütjük, majd azon megpirítjuk a felszeletelt hagymát. A zöldségeket felkockázzuk, majd apránként a hagymához adjuk a paprikát és a cukkinit. 5 perc párolás után hozzáadjuk a törött paprikát is és az összedarabolt paradicsomot. 10 perc múlva tálalható is az étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

