Tökös, cukkinis lepcsánka recept
Hozzávalók:
- 1 nagy cukkini
- 1 közepes fehér főzni való tök
- 6 nagy krumpli
- liszt amennyit felvesz
- só
- fehér bors
- ételízesítő
- fokhagyma
- 4-5 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - Étolaj a sütéshez
Elkészítése:
Meghámozom a cukkinit, a tököt,a krumplit, majd lereszelem őket. Sózom, majd egy fél óráig állni hagyom. Fűszerezem, majd hozzáadom a tojásokat és jól összekeverem. Annyi lisztet adok hozzá, hogy ne legyen lágy.
Sütése: Egy palacsintasütőben, forró olajban sütöm. Két kanál masszát teszek bele, elnyomkodom, hogy olyan alakú legyen, mint a rántott hús.
Sztori: Nagy sikere volt a szomszédok és a baráti körben.
Ez saját kreációm kitaláltam és megcsináltam:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

