Tökös, cukkinis lepcsánka recept

Hozzávalók:
- 1 nagy cukkini
- 1 közepes fehér főzni való tök
- 6 nagy krumpli
- liszt amennyit felvesz
- só
- fehér bors
- ételízesítő
- fokhagyma
- 4-5 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- Étolaj a sütéshez
Elkészítése:
Meghámozom a cukkinit, a tököt,a krumplit, majd lereszelem őket. Sózom, majd egy fél óráig állni hagyom. Fűszerezem, majd hozzáadom a tojásokat és jól összekeverem. Annyi lisztet adok hozzá, hogy ne legyen lágy.
Sütése: Egy palacsintasütőben, forró olajban sütöm. Két kanál masszát teszek bele, elnyomkodom, hogy olyan alakú legyen, mint a rántott hús.
Sztori: Nagy sikere volt a szomszédok és a baráti körben.
Ez saját kreációm kitaláltam és megcsináltam:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »