Tojással töltött bagett recept

Hozzávalók:
- 1 bagett
- 10 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
Elkészítése:
A tojásokat felverjük, majd megsózzuk. A vöröshagymát megpucoljuk, felszeleteljük, kevés olajon egy kicsit megfonnyasztjuk, rátesszük a szeletelt gombát és együtt megsütjük.
Körülbelül 10 perc múlva ráöntjük a felvert tojást és készre sütjük.
A bagettet kettévágjuk, a belsejét kiszedjük és megtöltjük a sült tojással.
Felszeleteljük, majd tányérra helyezzük és teszünk még rá egy kevés tölteléket. Piros arannyal díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »