Tojásrántotta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 4 “M”-es méretű FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- 10 dkg teavaj
- kolbász
- sajt
- hegyes erős paprika
- mustár
- só
- bors
- olaj
- fűszerpaprika
- uborka
Elkészítése:
A tojásokat feltörjük és egy tálba tesszük, majd hozzáadunk egy kis sót, borsot, fűszerpaprikát. Összekeverjük és félretesszük.
Egy magasabb falú serpenyőbe beletesszük a vajat és a kockákra vágott vöröshagymát szépen megpároljuk rajta. Ha a hagyma már puha, hozzáadjuk a felvert tojást. Ízlés szerint főzzük, ki keményebben, ki lágyabban szereti. Ha kész, tányérokra szedjük.
Egy kis serpenyőbe olajat öntünk, a kolbászt karikákra vágjuk és szépen ropogósra sütjük.
Tálalásnál szórunk a rántottára egy kis sajtot, ropogós kolbászkarikát, karikákra vágott erős paprikát, borsot és fűszerpaprikát.
Díszíthetjük mustárral és kígyóuborkával
Jó étvágyat!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.