Hozzávalók:
Elkészítése:
A tojásokat feltörjük és egy tálba tesszük, majd hozzáadunk egy kis sót, borsot, fűszerpaprikát. Összekeverjük és félretesszük.
Egy magasabb falú serpenyőbe beletesszük a vajat és a kockákra vágott vöröshagymát szépen megpároljuk rajta. Ha a hagyma már puha, hozzáadjuk a felvert tojást. Ízlés szerint főzzük, ki keményebben, ki lágyabban szereti. Ha kész, tányérokra szedjük.
Egy kis serpenyőbe olajat öntünk, a kolbászt karikákra vágjuk és szépen ropogósra sütjük.
Tálalásnál szórunk a rántottára egy kis sajtot, ropogós kolbászkarikát, karikákra vágott erős paprikát, borsot és fűszerpaprikát.
Díszíthetjük mustárral és kígyóuborkával
Jó étvágyat!