Tojásos virsli recept

Hozzávalók:
- 4 pár virsli
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dkg vaj
- 1 evőkanál olaj
- 1 mokkáskanál reszelt vöröshagyma
- 1 kis doboz paradicsompüré
- só
- őrölt bors
- 1 kis ágacska friss rozmaring (vagy fél babérlevél)
Elkészítés:
A vajjal kikent tűzálló tálban egymás mellé fektetjük a meghámozott, félbevágott virsliket, és a sütőben néhány percig sütjük. Ezután ráütjük a tojásokat, ügyelve, hogy a sárgájuk épen maradjon, és a sütőben addig sütjük, amíg a fehérje meg nem kocsonyásodott. Közben a hagymát az olajban megpirítjuk, beleöntjük a paradicsompürét meg kétszer annyi vizet, sóval, borssal meg a rozmaringgal ízesítjük, és néhány percig forraljuk. Tálalás előtt a tojásokat ezzel a mártással öntjük le.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »