Tojásos-vargányás szendvics recept
Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2-3 ek főzőtejszín
- 5-6 szem vargánya
- 2 újhagyma
- kevés vaj
- só, bors
- császárzsemle
Elkészítése:
A gombát megtisztítom, az újhagymákat karikázom. Kevés vajon megdinsztelem, majd sózom, borsozom. A tojásokat felverem és kevés főzőtejszínnel elkeverem. Sózom, borsozom.
Ezt hozzákeverem a gombához, és készre sütöm a rántottát.
A zsemléket félbevágom, vékonyan megvajazom, és megtöltöm a rántottával. Megszórom a tetejét a hagymával.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

