Tojásos-vargányás szendvics recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 ek főzőtejszín
- 5-6 szem vargánya
- 2 újhagyma
- kevés vaj
- só, bors
- császárzsemle
Elkészítése:
A gombát megtisztítom, az újhagymákat karikázom. Kevés vajon megdinsztelem, majd sózom, borsozom. A tojásokat felverem és kevés főzőtejszínnel elkeverem. Sózom, borsozom.
Ezt hozzákeverem a gombához, és készre sütöm a rántottát.
A zsemléket félbevágom, vékonyan megvajazom, és megtöltöm a rántottával. Megszórom a tetejét a hagymával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »