Tojásos-vargányás szendvics recept

Hozzávalók:
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2-3 ek főzőtejszín
- 5-6 szem vargánya
- 2 újhagyma
- kevés vaj
- só, bors
- császárzsemle
Elkészítése:
A gombát megtisztítom, az újhagymákat karikázom. Kevés vajon megdinsztelem, majd sózom, borsozom. A tojásokat felverem és kevés főzőtejszínnel elkeverem. Sózom, borsozom.
Ezt hozzákeverem a gombához, és készre sütöm a rántottát.
A zsemléket félbevágom, vékonyan megvajazom, és megtöltöm a rántottával. Megszórom a tetejét a hagymával.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »