Tojásos tök recept

Hozzávalók:
- 1 közepes fej patisszon
- 1 kis fej hagyma
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4-5 szál kapor
- 2-3 szál petrezselyem zöld
- kisebb csokor snidling
- só
Elkészítése:
A hagymát vékony szeletekre vágom, némi zsiradékon üvegesre pirítom, rádobom a megpucolt, magjától megfosztott, felkockázott tököt, hozzáadom az apróra vágott petrezselyem zöldet, a kaprot, a snidlinget, sózom, felöntöm 0,5 dl vízzel és fedő alatt puhára párolom.
Körülbelül pont addigra puhul meg, mire a víz elpárolog, ha ezzel megvagyunk, ráöntjük az enyhén felvert tojást és készre sütjük.
Jó étvágyat!
Tipp:
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »