Tojásos spenótgaluska recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 16
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 75 dkg liszt
- 25 dkg fagyasztott spenót
- só
- 3 dl langyos víz
- 10 dkg füstölt sajt
- olaj vagy vaj
Elkészítése:
7 tojásból, a lisztből és a langyos vízből galuskatésztát készítünk. Belekeverjük a felengedett mirelit spenótot is.
Forró vízbe szaggatjuk, megvárjuk amíg megfő, majd forró olajra vagy vajra szedjük.
9 tojást felverünk, majd a forró galuskára szedjük és gyorsan keverve készre sütjük. Tényleg gyorsan dolgozzunk vele, mert odakozmálhat!
Tálalásnál reszelt, füstölt sajttal kínáljuk.
Tipp:
Tavasszal friss salátával kiváló!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »