Tojásos rókagomba recept
Hozzávalók:
- 40 dkg rókagomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk, apróbb darabokra csipkedjük.
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet öntünk rá, mert a gomba is levet enged. 15 percet pároljuk, a vizet elforraljuk alóla.
A tojást a sóval habosra verjük, ráöntjük a gombára, állandó kevergetés mellett 2 percig sütjük. Friss paradicsomsalátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

