Tojásos rókagomba recept
Hozzávalók:
- 40 dkg rókagomba
- 2 fej vöröshagyma
- 2 ek olaj
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
Elkészítése:
A gombát alaposan megmossuk, apróbb darabokra csipkedjük.
A hagymát apró kockára vágjuk, olajon üvegesre pároljuk. Kevés vizet öntünk rá, mert a gomba is levet enged. 15 percet pároljuk, a vizet elforraljuk alóla.
A tojást a sóval habosra verjük, ráöntjük a gombára, állandó kevergetés mellett 2 percig sütjük. Friss paradicsomsalátával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

