Tojásos gomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 800 g csiperke gomba (konzerv, de lehet friss is)
- 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 ek olaj
- 1 pörkölt kocka
- ételízesítő
- 2-3 babér levél
- fűszerpaprika
- 1 l víz
- 6 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olajon, majd a leszűrt gombával dinszteljük tovább.
Hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük a vízzel és készre pároljuk.
Ha megfőtt a gomba a leve is jól elfőtt, a tojásokat kevés sóval felverjük és állandó keverés mellet a gombára öntjük és készre sütjük.
Friss kenyérrel és savanyúsággal kínáljuk.
Tipp:
Aki szereti, az tegyen bele őrölt borsot és megbolondíthatja erős paprikával is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »