Tojásos gomba recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 800 g csiperke gomba (konzerv, de lehet friss is)
- 2 nagy fej vöröshagyma apróra vágva
- 2 ek olaj
- 1 pörkölt kocka
- ételízesítő
- 2-3 babér levél
- fűszerpaprika
- 1 l víz
- 6 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk a felforrósított olajon, majd a leszűrt gombával dinszteljük tovább.
Hozzáadjuk a fűszereket, felöntjük a vízzel és készre pároljuk.
Ha megfőtt a gomba a leve is jól elfőtt, a tojásokat kevés sóval felverjük és állandó keverés mellet a gombára öntjük és készre sütjük.
Friss kenyérrel és savanyúsággal kínáljuk.
Tipp:
Aki szereti, az tegyen bele őrölt borsot és megbolondíthatja erős paprikával is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »