Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tojásos galuska, újhagyma pestoval recept

Tojásos galuska, újhagyma pestoval
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:
    A galuskához:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek finomliszt
    • 6 ek rétesliszt
    • csipet só
    • kevés víz

    A keverékhez:

    • 1 evőkanál libazsír
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 ek tejföl
    • 1 ek pesto

    Elkészítése:

    A galuska hozzávalóit kikavarjuk, lobogó vízbe szaggatjuk. Ha a víz felszínére jönnek a galuskák, leszűrjük. A kikavart masszát, nem kell pihentetni! Azonnal szaggathatjuk.

    A leszűrt galuskákat felforrósított serpenyőben, libazsíron vagy más zsiradékon megforgatjuk, majd ráöntjük a keveréket (a tojásokat kikavarjuk a tejföllel és a pestoval).

    A keveréket hozzáadva a galuskákhoz, addig sütjük, míg össze nem áll a tojásos massza. Frissen őrölt borssal, friss, karikára vágott újhagymával tuningolunk rajta.

    Tipp:

    A galuskámat a receptoldalra már feltöltött újhagymaszár pestoval tettem még ízletesebbé. Tálalható fejes salátával is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá