Tojáslepény recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk só
- 8 ek liszt
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 dl tej
- 2 dl olaj a sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat beleütjük egy tálba, hozzáadjuk a sót és villával egy kicsit felverjük.Hozzáadjuk a lisztet, a sajt felét és apránként a tejet. Simára keverjük, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk.Az olajat felforrósítjuk és a massza 1/4-ét beletesszük, közepes lángon mindkét oldalát szép pirosra sütjük.A kész lepényeket megszórjuk a maradék sajttal, melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »